AC Valhalla silinirse kayıt dosyaları gider mi?

Kutary

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim AC Valhalla oyunumu silsem içindeki kayıtlar gider mi?
Oyunu Steam'den satın aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubisoft Connect üzerinden en son bulut kaydını kontrol edin. İnternetten oyunun kayıt dosya yerini bulup yedekleyin. Ubisoft oyunları sorun çıkarabiliyor.

Ekstradan Steam de kayıt dosyalarını yedekliyor. Lakin hocama katılıyorum, Ubisoft bu. Ne yapacakları belli değil.
Yok hocam Steam hikaye kalıyor. Yeni PC aldıktan sonra Watch Dogs Legion gireyim dedim. Kaç saatlik kayıt gittiği için hevesim kırıldı açıkçası.

Ulan bu Ubisoft bir işi doğru yapamıyor.
Maalesef. O yüzden yedeğini alsın. Ben bunu bilerek belgelerimden yedek almıştım. Ama orada da hata yapmışım. Appdata'da Uplay klasöründeymiş. Format atılınca gitti haliyle

Ekstradan Steam de kayıt dosyalarını yedekliyor. Lakin hocama katılıyorum, Ubisoft bu. Ne yapacakları belli değil.
Steam eğer o oyunda Steam Cloud desteği yoksa yedekleme işlemi yapmıyor. Ubisoft ise oyunlarına Steam Cloud eklemekten bile aciz bir firma.

Ben var diye biliyorum hocam. Artık her yeni oyunda var Steam Cloud. Ama ubi bu.
Emin olmak için Steam Cloud verilerinde yakın zamanda oynadığım AC Valhalla ve Far Cry 6'nın kayıt dosyası var mı diye baktım. Bu iki oyun dahil hiçbir Ubisoft oyununun Steam Cloud kaydı yok. Oyunlarını Steam'e eklerken ekstra kod yazmaları gerekiyor Steam Cloud olayı için. Ubisoft, EA gibi firmalar zaten kendi uygulamalarında Cloud sistemi var diye bu kod yazma işlemiyle uğraşmıyor.

Mantıklı hocam. Keşke bu büyük yayımcıların launcherları kapanıp eskisi gibi direk her şey Steam'den hallolsa. Epic Games'te bitsin, hiç sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…