AC Valhalla Steam fiyatı normal mi?

Hiç gerek yok. Geçen Ubisoft üzerinde 71 TL idi.

Hocam Epic'te fiyat aynı. Ubisoft'un kendi Store'unda fiyat aynı. Adam diyor ki. Steam'e %30 komisyon kaptırmam. Şahsen ben bir oyun yapımcısı olsam Steam'e oyun koymam.
Evet hocam %30 komisyon kaptırmamak için Avrupa Birliği ülkeleri, Çin, Amerika dururken Türkiye'ye zam yapıyorlar. Ne de olsa en çok satan ülke Türkiye. Hem diğer platformlarda zam gelmeyeceğini nereden biliyorsunuz? Kur güncellemesi denen şeyle ilk defa karşılaşmıyoruz sonuçta.

Bende kış indirimlerinde almayı düşünüyorum. Belki kod verir yine. Umarım zamlanmaz o zamana kadar.

En son oluşturduğum oyun önerisi konusuna AC Valhalla'yı eklemiştim. Yanına parantez içinde (80-90TL düşerse) yazmıştım. Fiyatı gördüğüm an kaldırmayı düşündüm.

Son düzenleme:

Muhtemelen Steam'in önerdiği kurdan yaptılar fiyatlandırmayı.

Steam'in %30'luk komisyonu ve Epic'in %12'lik komisyonu göze alınınca ve sırf Steam'e koymadığı için eleştiri alan Ubisoft'un bu hamlesini beğendim şahsen. Steam fanlarına güzel bir ders olmuştur.

Türkiye üzerinden Steam ve fanlarına çok iyi ders veriyor gerçekten. Bir de Ubisoft bizi hiç önemsemiyor diyorlar.

Muhtemelen Steam'in önerdiği kurdan yaptılar fiyatlandırmayı.

Türkiye üzerinden Steam ve fanlarına çok iyi ders veriyor gerçekten. Bir de Ubisoft bizi hiç önemsemiyor diyorlar.

Anlık olarak Epic Games'ten 150 TL'ye dawn of ragnarök Edition almış bulunmaktayım hocam yapacak bir şey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…