AC Valhalla takılmalar oluyor

Taner Cansever

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Valhalla'da karekteri hareket ettirirken sanki oyun takıla takıla ilerliyormuş gibi geliyor ve bu da gözlerimi acıtmaya başladı. Oyunu 60 FPS akarcasına oynayamıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz?

Sistem ne? Hangi çözünürlük hangi ayarda oynuyorsunuz?
Açık değilse V-Sync aktif edin.

Yanlışlıkla tam yazmada göndermişim postu hocam sistemim Ryzen 5 5600X RTX 3060 32 GB RAM oyunda yaşadığım sorun düşük FPS'nin bir takılması değil garip bir şekilde karakter koşarken kolunu ilerletirken fark edebiliyorum.

1920x1080 oynuyorum ayarlarım genellikle yüksek V-Sync açık ve kapalı şekilde baktığımda yine aynıydı ayaları düşürmeyi denedim bir değişiklik olmadı.

Çok garip. 3060 laptop ta ben Ultra - yüksek sorunsuz bitirdim. Kaldı ki donanımsal sorun değil. Oyun orijinal mi? Öyleyse dosya bütünlük doğrulaması yapın. Bence Türkçe yama etkisi olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. 270+ saat gömdüm benzer sorun hiç yaşamadım. Durumu paylaşın yine.

Çok garip. 3060 laptop ta ben Ultra - yüksek sorunsuz bitirdim. Kaldı ki donanımsal sorun değil. Oyun orijinal mi? Öyleyse dosya bütünlük doğrulaması yapın. Bence Türkçe yama etkisi olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. 270+ saat gömdüm benzer sorun hiç yaşamadım. Durumu paylaşın yine.

Oyun orijinal dosya doğrulayıp tekrar yazarım teşekkürler.

Dosya doğrulama yaptığımda düzelmişti fakat Türkçe yama indirdikten sonra bu sorunu tekrar yaşadım arkadaşlar bilginize.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı