Wreezyx Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 57 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 AC Valhalla Epic'ten indirmeme rağmen Ubisoft Connect üzerinden tekrar indiriliyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.175 Çözümler 14 21 Mayıs 2024 #2 AC Valhalla'ya Ubisoft Connect üzerinden dosya doğrulama yaparsan sorunun çözüleceğine inanıyorum. Bir deneme şansın var mı acaba?
AC Valhalla'ya Ubisoft Connect üzerinden dosya doğrulama yaparsan sorunun çözüleceğine inanıyorum. Bir deneme şansın var mı acaba?
Wreezyx Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 57 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 Adieu dedi: AC Valhalla'ya Ubisoft Connect üzerinden dosya doğrulama yaparsan sorunun çözüleceğine inanıyorum. Bir deneme şansın var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Denedim ve doğru yaptığımı düşünüyorum fakat olmadı hocam.
Adieu dedi: AC Valhalla'ya Ubisoft Connect üzerinden dosya doğrulama yaparsan sorunun çözüleceğine inanıyorum. Bir deneme şansın var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Denedim ve doğru yaptığımı düşünüyorum fakat olmadı hocam.