pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Oyunu Steam'den aldım ve TR yamaya ihtiyacım var ama güzel bir tane bulamadım?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.362 Çözümler 32 10 Haziran 2023 #2 pilotds dedi: Oyunu Steam'den aldım ve TR yamaya ihtiyacım var ama güzel bir tane bulamadım? Genişletmek için tıkla... Makine çeviride vardı istersen ordan alabilirsin.
pilotds dedi: Oyunu Steam'den aldım ve TR yamaya ihtiyacım var ama güzel bir tane bulamadım? Genişletmek için tıkla... Makine çeviride vardı istersen ordan alabilirsin.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 Aras the Great dedi: Makine çeviride vardı istersen ordan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... nasıl alıcam?
Aras the Great dedi: Makine çeviride vardı istersen ordan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... nasıl alıcam?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.362 Çözümler 32 10 Haziran 2023 #4 pilotds dedi: nasıl alıcam? Genişletmek için tıkla... Paralı değil discord sunucusundan girip bakabilirsin yardım ederler zaten.
pilotds dedi: nasıl alıcam? Genişletmek için tıkla... Paralı değil discord sunucusundan girip bakabilirsin yardım ederler zaten.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #5 Aras the Great dedi: Paralı değil Discord sunucusundan girip bakabilirsin yardım ederler zaten. Genişletmek için tıkla... Client'ta virüs var diyor ama?
Aras the Great dedi: Paralı değil Discord sunucusundan girip bakabilirsin yardım ederler zaten. Genişletmek için tıkla... Client'ta virüs var diyor ama?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.362 Çözümler 32 10 Haziran 2023 #6 pilotds dedi: Client'ta virüs var diyor ama? Genişletmek için tıkla... Ben o zaman karışmam hocam birşey olursa bende suç aramayın.
pilotds dedi: Client'ta virüs var diyor ama? Genişletmek için tıkla... Ben o zaman karışmam hocam birşey olursa bende suç aramayın.