YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Yeni AC Valhalla aldım fakat Türkçe yama bulamadım bilenleriniz varsa atabilir mi?
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.219 Çözümler 6 17 Nisan 2024 #2 Hocam onun için tek Türkçe yama makine çevirisi. Artı 0 Eksi
KS KS YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 EmirOfRivia1453 dedi: Hocam onun için tek Türkçe yama makine çevirisi. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim fakat böyle oluyor ekran Dosya Ekleri WhatsApp_Gorsel_2024-04-16_saat_11.48.37_e4363bdd.jpg 172,2 KB · Görüntüleme: 54 Artı 0 Eksi
EmirOfRivia1453 dedi: Hocam onun için tek Türkçe yama makine çevirisi. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim fakat böyle oluyor ekran
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.219 Çözümler 6 17 Nisan 2024 #4 YRGNC dedi: Hocam indirdim fakat böyle oluyor ekran. Genişletmek için tıkla... Hocam, oradan AC Valhalla seçiyorsunuz o da kuruyor yanlış değilsem ama iyi bir araştırıp öyle kurun derim YouTube'da bakabilirsiniz detaylı kurulum için. Artı 0 Eksi
YRGNC dedi: Hocam indirdim fakat böyle oluyor ekran. Genişletmek için tıkla... Hocam, oradan AC Valhalla seçiyorsunuz o da kuruyor yanlış değilsem ama iyi bir araştırıp öyle kurun derim YouTube'da bakabilirsiniz detaylı kurulum için.
KS KS YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #5 EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, oradan AC Valhalla seçiyorsunuz o da kuruyor ama iyi bir araştırıp öyle kurun derim YouTube'da bakabilirsiniz detaylı kurulum için. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara temizinden virüs bulaştırdık aşırı tilt oldum oyunuda sildim virüs programı var mıdır bildiğiniz. Artı 0 Eksi
EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, oradan AC Valhalla seçiyorsunuz o da kuruyor ama iyi bir araştırıp öyle kurun derim YouTube'da bakabilirsiniz detaylı kurulum için. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara temizinden virüs bulaştırdık aşırı tilt oldum oyunuda sildim virüs programı var mıdır bildiğiniz.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.219 Çözümler 6 17 Nisan 2024 #6 YRGNC dedi: Hocam bilgisayara temizinden virüs bulaştırdık aşırı tilt oldum oyunuda sildim virüs programı var mıdır bildiğiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, Kaspersky iyidir bildiğim kadarıyla, ama forumdaki konuları aratıp bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
YRGNC dedi: Hocam bilgisayara temizinden virüs bulaştırdık aşırı tilt oldum oyunuda sildim virüs programı var mıdır bildiğiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, Kaspersky iyidir bildiğim kadarıyla, ama forumdaki konuları aratıp bakabilirsiniz.