xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #11 Berkay4154 dedi: Animus kapattığı için Valhalla yaması aktif çalışmıyordu en son. Makine çevirisi vardır varsa. Abone olamazsınız. Animus Projesi faaliyetini sonlandırdı. Genişletmek için tıkla... Daha önceden (abonelik açıkken) üye olupta şuan üyeliğini kullanmayan varsa paylaşmak isteyen var mı diye sormak istedim. Bir an önce ingilizce yi tam anlamı ile öğrenmemiz gerekiyor. :/
Berkay4154 dedi: Animus kapattığı için Valhalla yaması aktif çalışmıyordu en son. Makine çevirisi vardır varsa. Abone olamazsınız. Animus Projesi faaliyetini sonlandırdı. Genişletmek için tıkla... Daha önceden (abonelik açıkken) üye olupta şuan üyeliğini kullanmayan varsa paylaşmak isteyen var mı diye sormak istedim. Bir an önce ingilizce yi tam anlamı ile öğrenmemiz gerekiyor. :/
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 20 Eylül 2022 #12 xJumper dedi: Daha önceden (abonelik açıkken) üye olupta şuan üyeliğini kullanmayan varsa paylaşmak isteyen var mı diye sormak istedim. Bir an önce ingilizce yi tam anlamı ile öğrenmemiz gerekiyor. :/ Genişletmek için tıkla... Esasen onun da bir faydası yok. Çünkü yama güncellenemediği için kullanılması da mümkün olmuyordu en son. Not: İngilizceyi elbette öğrenmelisiniz. Lakin keşke bunu bir emperyalist zorunluluk yerine kültür olarak öğreniyor olsak.
xJumper dedi: Daha önceden (abonelik açıkken) üye olupta şuan üyeliğini kullanmayan varsa paylaşmak isteyen var mı diye sormak istedim. Bir an önce ingilizce yi tam anlamı ile öğrenmemiz gerekiyor. :/ Genişletmek için tıkla... Esasen onun da bir faydası yok. Çünkü yama güncellenemediği için kullanılması da mümkün olmuyordu en son. Not: İngilizceyi elbette öğrenmelisiniz. Lakin keşke bunu bir emperyalist zorunluluk yerine kültür olarak öğreniyor olsak.