Catles Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Sadece yamaya mı 20 lira veriyoruz? Yoksa aylık abonelik mi 20TL?
AfterTheBigBang Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #2 Çok önce almıştım. Aylık abonelik şeklinde oluyor ve istediğin zaman iptal edebiliyorsun.
Catles Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #3 AfterTheBigBang dedi: Çok önce almıştım. Aylık abonelik şeklinde oluyor ve istediğin zaman iptal edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Peki yamayı aldım diyelim sonraki ay aboneliği yenilemedim yama gider mi veyahut bir sıkıntı olur mu?
AfterTheBigBang dedi: Çok önce almıştım. Aylık abonelik şeklinde oluyor ve istediğin zaman iptal edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Peki yamayı aldım diyelim sonraki ay aboneliği yenilemedim yama gider mi veyahut bir sıkıntı olur mu?
AfterTheBigBang Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #4 Catles dedi: Peki yamayı aldım diyelim sonraki ay aboneliği yenilemedim yama gider mi veyahut bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... yama gitmez ama eğer güncelleme geldiyse güncellenen yamayı edinmek için tekrar üyelik almanız gerekir.
Catles dedi: Peki yamayı aldım diyelim sonraki ay aboneliği yenilemedim yama gider mi veyahut bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... yama gitmez ama eğer güncelleme geldiyse güncellenen yamayı edinmek için tekrar üyelik almanız gerekir.