Karakter animasyonlarında gerileme var, doğallıktan fazla uzak. Yapay zeka zor seviyede bile çok kolay, koşa koşa kampa girip 10 metre uzağında birinin kafasını uçuruyorum ama okçu bana bakmakla yetiniyor. O yayını hazırlayacak da ben yanına koşana kadar beni vuracak...
Ondan sonra düşman tagleme işini sevmedim, duvar arkalarından kırmızı görünmelerinde sorun yok da karşı karşıyayken ben karşımda kırmızı bir nesne değil karakteri görmek istiyorum net olarak. Odyssey'de sadece rage saldırısında karşı taraf öyle oluyordu, bunda direkt öyle görünüyorlar vision ile göründüğünde.
Oyunu başlatırken 3 seçenek var, sanırım ben bazı şeyleri daha belirgin olsun diye yardımcı kısmını açmış olabilirim. O kısım biraz canımı sıktı, benim keşfetmem gereken bazı şeyleri oyun gösteriyor ama yeniden başlayınca (birkaç hatalı seçim yaptım) o ayarı ortadaki seçenekte bırakırım.
Level sistemini daha çok sevdim ama skill sistemi pek hoşuma gitmedi. Odyssey'e sonradan gelen, 50 level sonrasındaki pasif özellikler gibi bir sistemi daha tercih edilebilir olarak gördüm sanırım. Sadece alışkanlıktan da olabilir.
Coğrafya çok ilgimi çekmedi, Hellen ve antik dönemlere olan ilgimden mi bilmiyorum Odyssey haritasında girmediğim yer kalmadı. Bildiğim coğrafya, yazlığımdan 35 km uzakta gördüğüm adada Medusa ile savaşmak gibi daha beni içine çekebilen ve mitoloji olarak daha hakim olduğum karakterler varken çok kolay ısınmıştım. Bu oyunda o kadar kolay bir ısınma olmadı.
2. defa şans vereceğim, umarım sarar çünkü oyun + Helix için 800 TL gibi bir para verdim 100 saatin üzerinde oynarım diyerek. Oynamazsam üzer.