AC: Valhalla vs. Cyberpunk 2077

Uncl3Drew

Hectopat
Tam 160 TL bütçem var. AC: Valhalla'da kuponla 160TL'ye denk geliyor. Cyberpunk ise 189 TL'ye (29 TL bütçemi arttırabilirim). AC: Odyssey oynadım ve çok sevdim. Bunun için AC: Valhalla'da oynamak istiyorum ancak Cyberpunk 2077'yi de kesinlikle oynamak istiyorum. Ancak buglar yüzünden oyun güzel olmasına rağmen beni kendinden soğutmasından korkuyorum. Sizce hangisini almalıyım?

AC Valhalla alıp oyunun tadını çıkar.
Cyberpunk 2077 için ise oyunun buglarının düzelmesini bekle. Zaten o zamana kadar oyunun fiyatı indirimlerle ucuzlayacaktır. Daha da ucuza alabilirsin.

Cyberpunk oynamış ve bitirimiş biri olarak Valhalla diyorum. Cyberpunk 2077 gerçekten rezalet bir optimizasyona sahip. Adım başı bug ile karşılaşıyorum. Örnek olarak görev içinde öldüğüm zaman en son kayıttan yüklediğinde kaplamalar yüklenmiyor. Sistemi gereksiz zorluyor. Denk sistem gereksinimlerine sahip RDR2'de laptopumla yüksek ayarlarda 60 FPS alırken 80 dereceyi geçtiğini görmedim. Laptop için 80 derece harika bir değer. Cyberpunk'ta ise en düşük ayarlarda bile 60'ı göremediğim yerler var ki sıcaklık 90'a merdiven dayıyor. Valhalla ile sizi uzun ve kaliteli bir hikâye bekliyor.

Sistemin yetiyorsa öncelikli olarak Cyberpunk derim. Ben fazla bugla karşılaşmadım. Neticede ikisi de güzel ve fikrimce deneyimlenmesi gereken oyunlar. Pişman olmazsın ikisinden de.

Cyberpunkın içeriği Valhallanın çok ilerisinde fakat oyunda çok bug var iyi pc gerekiyor grafik onemsiyorsan ve save sistemininde güncellenmesi gerek.Bence şimdi Valhalla al Yaza doğru oyun toparlanır epic zaten yine kupon verir yaza doğru.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı