P PhilipTraum. Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 389 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #1 İki oyundan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Kararsız kaldım.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 4 Ocak 2021 #2 AC Valhalla. Bence, hem daha güzel geliyor bana hem de daha çok vakit geçirirsin.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 "Cyberbug" bu haliyle çok kötü. AC Valhalla derim şimdilik.
Treaxecher Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #4 Valhalla al Epic Games'te indirimde sanırım hatta.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.026 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 4 Ocak 2021 #5 Bence hiçbiri şu an. Valhalla ve Cyberpunk 2077 çok pahalı. 163₺'ye dolu oyun alabilirsin Epic'ten.
Sparkysama Picopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 100 Yer biricik evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #6 PhilipTraum. dedi: İki oyundan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk'ı bugları temizleninceye kadar alma şu anlık Valhalla alman daha sağlıklı bir tercih olur.
PhilipTraum. dedi: İki oyundan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk'ı bugları temizleninceye kadar alma şu anlık Valhalla alman daha sağlıklı bir tercih olur.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oynanış videosu seçiminize yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oynanış videosu seçiminize yardımcı olacaktır.
DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #8 PhilipTraum. dedi: İki oyundan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk eğer senin tarzınsa rahat 2 kere bitirirsin 120 150 saat gider ama benim gibi kar manyağı isen rahat valhallayı daha fazla oynarsın seçimini kendin yap.
PhilipTraum. dedi: İki oyundan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk eğer senin tarzınsa rahat 2 kere bitirirsin 120 150 saat gider ama benim gibi kar manyağı isen rahat valhallayı daha fazla oynarsın seçimini kendin yap.
P PhilipTraum. Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 389 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #9 AC Valhalla aldım. Öneren arkadaşlara teşekkür ederim.
DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #10 PhilipTraum. dedi: AC Valhalla aldım. Öneren arkadaşlara teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eğer paran varsa Red Dead Online alabilirsin kısa bir süreliğine 40 lira uzaktan yakından ufak tefek benziyor işte (160 lira olacak şubattan sonra)
PhilipTraum. dedi: AC Valhalla aldım. Öneren arkadaşlara teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eğer paran varsa Red Dead Online alabilirsin kısa bir süreliğine 40 lira uzaktan yakından ufak tefek benziyor işte (160 lira olacak şubattan sonra)