AC Valhalla vs Ghost of Tsushima vs Cyberpunk

Nd2009

Centipat
Daha fazla  
Birbirlerinden alakasız oyunlar olduğunu biliyorum ama bunlardan birini alacağım. Param birini almaya yetiyor.
Cevap verirseniz sevinirim.

Not: PS5'de oynayacağım.

İçlerinde ki en zayıf oyun Cyberpunk. Valhalla'nın neredeyse 100 saatlik içeriği var ama 50 saati tekrar, Tsushima'nın ise 25 - 35 saatlik içeriği var ama temiz ve keyifli. Cyberpunk'da ise yine 40-50 saate varan içerik var ama gerek performansı gerek de oyunun yapısı iyi değil, sıkması muhtemel. Bence Tsushima al, paran kalırsa Spider-Man bak yanına.

Ben Cyberpunk 2077 derim. PS5 performansı çok güzel, hikaye akıyor, uzun oynanış süreleri ve bol bol yan hikayeler de var. AC Valhalla iyi güzel çok keyif almıştım ama ne bileyim benzeri oyun çok var onun da pek bir özel değil. Tsushima PS sahibi olmadığımdan oynayamadım ama çok güzel yorumlar duydum, oyunun türü ve geçtiği dönem seviliyorsa o da tercih edilebilir.

İçlerinde ki en zayıf oyun Cyberpunk. Valhalla'nın neredeyse 100 saatlik içeriği var ama 50 saati tekrar, Tsushima'nın ise 25 - 35 saatlik içeriği var ama temiz ve keyifli. Cyberpunk'da ise yine 40-50 saate varan içerik var ama gerek performansı gerek de oyunun yapısı iyi değil, sıkması muhtemel. Bence Tsushima al, paran kalırsa Spider-Man bak yanına.

Spider-Man, Call of Duty Cold War, Horizon forbidden West, gran turismo 7 ve God of War oyunlarını aldim zaten şimdi bir tanesi için paran kaldı sanırım ghost of Tsushima alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı