AC Valhalla vs Hitman 3 vs Sifu

Aliwrz

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 2060-İ510400f
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Ekran kartı
Rtx 2060
Anakart
MSI h510 m a pro
İşlemci
İ510400f
Arkadaşlar bu birbirinden farklı üç oyundan birini alacağım sizce hangisini almalıyım? Daha önce pek AC oynadığım söylenemez, souls-like'da oynamadım bu yüzden karar veremiyorum.

Evet zaten o yüzden karar veremedim ama şu an daha çok Hitman ile Valhalla arasında kaldım.
Eğer her görevi bir defa oynayıp ana hikayeyi bitirip bırakacaksan Hitman yerine Vallhala'yı tercih et. Hitman, bölümleri tekrar tekrar oynayıp challengeları tamamlayarak zevki çıkan bir oyun. Challengelerı tamamlayıp, aynı bölümleri tekrar tekrar oynayarak kilitli eşyaları açıyorsun ve targetleri farklı şekillerde öldürüyorsun. Bir bakıma rogue like oyun türüne de benzetiyorum.

Ayrıca Vallhala bana çok uzun bir oyun geldi. 40 saatten sonra sıkılıp bırakmıştım. Devamını getiremedim açıkçası. Muhtemelen bunda Vallhala oynamaya başlamadan bir süre önce Ac Odyssey oynamış olmamın etkisi de var.

Ben AC Valhalla tercih ederim üçü arasından. Ama oynamadıysan Assasin's Creed'in toplamda en önerilen oyunu Odyssey, ona öncelik verebilirsin.

3ü de çok iyi oyunlar. İmkan dahilinde hepsini almanı tavsiye ederim. O yüzden şu an. Canın ne istiyorsa onu ilk al. Sonra diğerlerini almaya çalış.

- Valhalla açık dünyası ve temasıyla çok güzel bir oyun ama uzun sürüyor. DLC'de almanı tavsiye ederim.
- Sifu biraz kısa sürüyor, o süreye göre fiyatına değer mi karar senin ama oyun güzel. Bir noktada sürekli öldüğün için kendini tekrar ediyorsun. Baştan başlıyorsun. Bu seni sıkabilir.
- Hitman 3 için yorum yok daha oynamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı