AC Valhalla vs Horizon Zero Dawn vs Cyberpunk 2077

Sizce Voidu'dan AC Valhalla veya Horizon Zero Dawn mı alayım? Yoksa para ekleyip Cyberpunk mu alayim arkadaşlar?

Cyberpunk daha iyi olur. Horizon'un fazla abartıldığını düşünüyorum. AC Valhalla benim için çok sıkıcı. Başka bir Assassin's Creed oynadıysan aynısının viking temalisı olduğunu söyleyebilirim. %90 aynılar yani.

@Fatalis, genel olarak mantık aynı. Assasin's Creed serisi denince akla doğrudan gelen şey belli. Kötü oyun demiyorum ancak konu sahibi arkadaş, daha önce Assasin's Creed oyunu oynadığını belirtmiş. Tekrardan bir Assasin's Creed oyunu oynaması, arkadaşı sıkacaktır. Cyberpunk'a yönelmesi daha mantıklı.
Core gameplay loop aynı kalıyor sadece, onun dışında son 3 Assassin's Creed oyununun birbirinin aynısı olduğunu söylemek doğru değil. Rockstar Vice City'den beri aynı game design ile oyun geliştiriyor ama kimsenin laf söylediğini duymadım, Ubisoft'un adı çıkmış sadece.

@Fatalis, oyuncular da doğal olarak haklı değil mi? Aynı oyunu birden fazla kez yapınca ister istemez akla ilk o geliyor. Ubisoft, gene ne yaptıysa kendisi yaptı. Adamlar, neredeyse her sene yeni bir Assasin's Creed oyunu çıkardı.

@Fatalis, oyuncular da doğal olarak haklı değil mi? Aynı oyunu birden fazla kez yapınca ister istemez akla ilk o geliyor. Ubisoft, gene ne yaptıysa kendisi yaptı. Adamlar, neredeyse her sene yeni bir Assasin's Creed oyunu çıkardı.
Sırf adı çıkmış diye haksız olunan bir konuda oyuncular haklı falan olamaz. İki oyun birbirinin aynısıysa aynıdır, değilse de değildir. Sırf Ubisoft'un adı çıktı diye aslında oynanış açısından birçok farklılık barındıran 2 oyuna birbirinin aynısı demek doğru mu? Odyssey ile Valhalla birbirinin aynısı oyunlar değiller.

@Fatalis zaten aynı oyun dememişim ki birbirinin benzeri oyunlar demişim. Neye bu kadar sinirlendiğinizi anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı