Çoğu AAA oyuna sahipsiniz sanırım, büyük ihtimal envanteriniz de vardır fakat bende ayrı yeri olan Dying Light serisini öneririm.
Bunun haricinde ise Cyberpunk 2077 güzel oyundur, özellikle ana hikayesine ve Keanu Reeves abimizin canlandırdığı karaktere bayıldım.
Phantom liberty DLC'si ve 2.0 güncellemeleri çıkmadan önce oyunu bitirmiştim. Bütün haritada ki her göreve ve merak ettiğim tüm noktalara gittim, oyunda neredeyse her şeyi yaptım. 140 saat oynamışım ki daha Phantom liberty DLC'sini almadım, onunla birlikte de bu süre 20-30 saat daha artacaktır diye düşünüyorum.
Phantom liberty henüz oynamadım fakat orada da ıdris elba var, o DLC'nin de güzel olduğunu düşünüyorum. Oynayacağım için spoiler yememek için trailer harici bir videosunu izlemedim. Bu yüzden DLC hakkında tahminimi yazabiliyorum sadece. Steam üzerinde de Phantom liberty DLC yorumları çok olumlu.
Kısaca Cyberpunk 2077 uzun uzun night City'yi keşfederek oynayabileceğiniz bir oyundur. Yeni gelen 2.0 güncellemeleri ile de oyunun iyice oturduğu söyleniyor, bu yüzden güzel oyundur öneririm.
Eki Görüntüle 2003335