AC Valhalla vs Horizon Zero Dawn vs Cyberpunk 2077

@Jasoelys, Assasin's Creed'in son üçlemesini de oynadım Mirage dışındaki ve hepsi de bir Assasin's Creed, Ubisoft klasiği. Çok da bir şey beklememek gerek.

Cyberpunk 2077 oneririm bende bugün aldım ve başladım oyundan çok bir teknoloji demosu gibi deneyim gibi başlar baslamaz kendimi night City'nin içinde hissettim. Çok cok iyi.

İçlerinde en çok içeriği olan Valhalla. Sadece ana oyun 100 saat, DLC'ler ile 180 saate varan içerik var. İyi mi dersen viking, İngiltere ve nors mitolojisi, Odin vs severler için bulunmaz hazine. Horizon ise hikaye olarak güzel ve 25-30 saat sürer. Cyberpunk'da güzeldir o da en az 50 saati var. Karar senin ben olsam ucuza Valhalla Complete buldum ona yapışırım.

Başka öneriniz var mı bu fiyatlara? RDR 2 God of War falan var hep.
Çoğu AAA oyuna sahipsiniz sanırım, büyük ihtimal envanteriniz de vardır fakat bende ayrı yeri olan Dying Light serisini öneririm.

Bunun haricinde ise Cyberpunk 2077 güzel oyundur, özellikle ana hikayesine ve Keanu Reeves abimizin canlandırdığı karaktere bayıldım.

Phantom Liberty DLC'si ve 2.0 güncellemeleri çıkmadan önce oyunu bitirmiştim. Bütün haritada ki her göreve ve merak ettiğim tüm noktalara gittim, oyunda nerdeyse her şeyi yaptım. 140 saat oynamışım ki daha Phantom Liberty DLC'sini almadım, onunla birlikte de bu süre 20-30 saat daha artacaktır diye düşünüyorum.

Phantom Liberty henüz oynamadım fakat orada da Idris Elba var, o DLC'nin de güzel olduğunu düşünüyorum. Oynayacağım için spoiler yememek için trailer harici bir videosunu izlemedim. Bu yüzden DLC hakkında tahminimi yazabiliyorum sadece. Steam üzerinde de Phantom Liberty DLC yorumları çok olumlu.

Kısaca Cyberpunk 2077 uzun uzun Night City'yi keşfederek oynayabileceğiniz bir oyundur. Yeni gelen 2.0 güncellemeleri ile de oyunun iyice oturduğu söyleniyor, bu yüzden güzel oyundur öneririm.

Sağ olun indiriliyor şu an Cyberpunk. Ayrıca Dying Light'in bundleini Epic'ten aldım bende çok severim Dying Light serisini.

Üçü arasından en iyi dizayna sahip olan Cyberpunk 2077, o da 2.0 güncellemesi ile oldu zaten. O yüzden onu tavsiye ederim çok keyifli buildler yapılabiliyor artık.

Assasin's Creed serilerinin mantığı genel olarak aynı. Farklı tema için almaya değeceğini sanmıyorum. Oynanabilir oyun fakat üç alternatiften Cyberpunk 2077'yi tercih ederdim.
Aslında hayır birbirine o kadar da benzeyen yapımlar değiller, Odyssey ile Valhalla'nın buluşmadığı çok nokta var.

@Fatalis, genel olarak mantık aynı. Assasin's Creed serisi denince akla doğrudan gelen şey belli. Kötü oyun demiyorum ancak konu sahibi arkadaş, daha önce Assasin's Creed oyunu oynadığını belirtmiş. Tekrardan bir Assasin's Creed oyunu oynaması, arkadaşı sıkacaktır. Cyberpunk'a yönelmesi daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…