AC Valhalla vs. RDR 2 vs. Cyberpunk 2077

Ben kendim satışını yapıyorum burada. Hesap elinden gitse bile yenisini temin edip veriyorum tabii ki. Bu satıcıdan satıcıya değişir.
Sözüm meclisten dışarı hocam. Bu hesap alım - satım işleri genel olarak böyle yürüdüğü için böyle bir yorum yapma gereği duydum. Sizin gibi kendi satışını yapan kişiler çok az var.

Cyberpunk 2077'yi şu anlık pas geçin hocam, çıkışından bu yana güncellemeler alsa dahi hala fazla bug ve hatalar var oyunda. Muhtemelen de geliştiricinin oyundaki hataları düzeltmesi biraz zaman alacak hem ileride ücretsiz DLC'lerle de desteklerler oyunu. Cyberpunk 2077'yi seneye falan almayı düşünebilirsiniz, hem de fiyatı daha ucuz olur.
Hem tercihi RDR 2'den yana yapıyorum, bambaşka bir seviyede bu oyun.

AC Valhalla'yı 2-3 saat oynama fırsatım oldu. Bence Odyssey'den sonra tam bir hayal kırıklığı. Kamera açısını, yakınlığı uzaklığı dahi ayarlayamıyorsunuz. Grafikler RDR2 oynamış birisi için iyi denemez, hatta Odyssey daha iyidir. Dövüş mekaniği falan çok yapmacık olmuş. Odyssey'in yanından bile geçemez bu oyun. Benim düşüncem tabii ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı