Steam AC: Valhalla yan hesaba hediye edilemiyor

Hamsi ismaH

Hectopat
İki tane Steam hesabım var biri ana hesap diğeri yan. Zamanında Ubisoft Connect ile sorun yaşadığım için AC Valhalla'yı yan hesabıma aldım ama sonrasında bu sorunu hallettiğimi hatırladım. Bende oyunu iade ettim indirim bitmeden diğer hesabıma hediye edebilmek için cüzdana iade ettim. Ancak şu an oyunu diğer hesabıma hediye edemiyorum beklenmedik bir sorun oluştu diyor. Desteğe de yazarsam geç cevap verirler indirim bitebilir. Steam gift için yeterli parada harcadım sanırım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    34,3 KB · Görüntüleme: 47
Steam desteğe yan hesabınız olduğunu ticari olarak bir amacınız olmadığını yazın direk.
Sizi kara listeye almışlar oyun hediye ederek para kazandığınızı düşünüp. Aksam yazsanız sabaha dönerler.

Hayır suç değil neden olsun aynısı yaşadım desteğe hediye edemiyorum yazdığımda klasik herkese yazılan mesajı yazdılar. Hesabınız hediye ile ticaret yapıyor (steam parasını nakit paraya çevirme gibi) bu yüzden oyun hediye etmenizi engelledik gibisinden. Bende tekrardan ticari bir şey yapmadığımı iki hesabında benim olduğunu yazdım. Geri dönüş olarak sizi yanlış anlamışız probleminizi çözdük gibisinden mesaj yazdılar. Denediğimde hediye atabildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı