AC Valhalla'da güçlenmek için ne yapılmalı?

Makaleler
8
Yer
Ankara
Oynayan arkadaşlara sorum, şu an Soma ile birlikte haini buldum. Ancak pek fazla yan görev yapamıyorum, gizemlere bakıyorum arada, gittiğim yerlerde servetleri alıyorum ve çok nadiren yağmaya gidebiliyorum. Sizce hata mı yapıyorum? Güçlenmek için ne yapmam lazım, yan görev mi yağma mı?

Oyun çok kolay bir şey yapmanıza gerek yok dümdüz oynayın. En fazla bir kere ölürsünüz bir adama sizden 2 3 kat güçlü olmadığı sürece.

Oyun çok kolay bir şey yapmanıza gerek yok dümdüz oynayın. En fazla bir kere ölürsünüz bir adama sizden 2 3 kat güçlü olmadığı sürece.
Hocam oyun aşırı sardı, malum biraz da para baydık Assassin's Creed serisini de ayrı severim bu yüzden güçlenerek ve çoğu şeyi deneyerek oynamak istiyorum.

Ana hikayeyi takip edin zaten sizi götürür. Eğer arada ihtiyaç duyuyor iseniz birkaç yan görev veya yağma yapabilirsiniz. Benim her bir şeyi toplama ve mükemmellik takıntım olduğu için belli bir yere kadar yan görevleri yaptım ve ana hikayeden uzaklaşmaya, arkalarda kaybolmaya başladığımı hissettiğim için onu bırakıp ana hikayeye odaklandım ve yan görevleri biraz daha azaltarak ilerledim. Sonunda ise hepsini yaptım. Fakat şu var, ana hikaye o kadar da Xp kazandırmıyor. Belli zamanlarda ihtiyaç duyduğunuz/hissettiğiniz zamanlarda haritada mavi noktaların olduğu yerlere giderek veya yan görevleri yaparak seviye arttırın. Sonuç olarak benim size tavsiyem, ana hikayede ilerleyin ama oyuna bazı girişlerinizde tamamen yan görev/yağma için harcayın. Daha sonra da ana hikayeye geri dönün. Tabi ana hikaye bitmeden, yan görevi/yağmayı ana hikayeden çok fazla uzaklaşmadan ve zaman harcamadan gerektiği kadar yapın. İyi eğlenceler dilerim. Umarım severek bitirirsiniz.

Hocam oyun aşırı sardı, malum biraz da para baydık Assassin's Creed serisini de ayrı severim bu yüzden güçlenerek ve çoğu şeyi deneyerek oynamak istiyorum.

Oyunda zaten yapay zeka diye bir şey yok pek zorlanmazsınız. Güçlenmek için Hazineleri yağmalayın bir de arada yan görev yapın yeter. İsterseniz mavi noktalara da gidebilirsiniz.

Çok sağolun hocam, gayet yeterli bir cevap oldu. İyi sosyaller dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…