AC Valhalla'da Odyssey gibi optimizasyon sorunları var mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Eren Özyiğit

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX5700 XT
İşlemci
R5 3600
Merhaba, AC Odyssey oynadığımda sırf yüksek veya düşük ayar, iyi sistem fark etmeksizin FPS şehir içinde 40-50 arasında geziyordu bende sinirlenip oyunu yarısında filan bıraktım, ekran kartını falan kullanmıyordu bile hiçbir türlü çözümünü bulamadım ve oyunun optimizasyonunun kötü olduğunu birkaç yerde okudum, AC Valhalla eğer optimizasyonu Odyssey gibiyse başlamayı hiç düşünmüyorum. İnternette testler hep farklı sonuçlar vermiş tarihleri de farklı, son durumu güncellemelerle ne durumda bir fikrim yok. Eğer deneyim eden ve farklılıkları gözlemleyenler varsa yazabilir mi?

Optimizasyon iyi fakat oyun tam bir çöp.

Kendini tekrar mı ediyor mesela Odyssey kendini tekrar eden bir oyundu. Yoksa hikaye mi çöp, dinamikler mi çöp, neyini kötü buldun?

Optimizasyon iyi fakat oyun tam bir çöp.

Optimizasyon sıkıntısı yoksa problem yok. Odyssey'den yarım yamalak zevk aldım sırf optimizasyon yüzünden.

Oyunun nesi çöp hocam açıklar mısın ben yeni satın aldım başlamak istiyorum sıkıntılarını söyler misin
Herşeyi oynanış odyssey den bile daha basitleştirilmiş gelişmesi yerine. Oyunda yapay zeka arıyorsan arama boşa gerçekten kötü falan değil bildiğin yok yapay zeka. Hikayesi ise son 1-2 saat dışı tamamen gereksiz yaptıkların hiçbir şeye yaramıyor sonunda ulan ben bunun için mi uğraştım diyorsun.
Hocam böyle bir yorum yapmanız yanlış. Kime göre neye göre. Siz beğenmediniz diye oyun çöp olmuyor

Bence yorumda bir sıkıntı yok oyunda hikaye, oynanış ve yapay zeka çok kötü. Kötü olan şeyleri de kim neden sevsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…