Arkadaşlar 19 Kasım'da PlayStation 5 aldım ve oynayacak oyun bulamadım. AC vallhalla güzel gibi geldi ama bilmiyorum, acaba 470 TL verip almaya değer mi?
Şahsen ben 99 saat oynadım oyunu ve çok beğendim. Ana görevleri de güzel yan görevleride.
Oyunu daha bitirmedim bu arada, yaklaşık 30 saatlik bir bölüm kaldı. Oyunu %100 bitirmeye çalıştığım için böyle. Eğer sadece ana hikaye giderseniz 40 saat içinde bitirebiliyorsunuz.
Öncelikle yazım spoiler içermez, bunu belirtmek isterim... Oyun çıktığından beri belli saatlerde (1,2,3) incelemeler yayınladığımı görmüşsünüzdür. Artık kafayı mı yedim yoksa oynayacak başka bir şey mi yok anlamadım ama hayatsız gibi şu oyuna devam ediyorum... Cyberpunk 2077'nin çıkmasına da çok...
Arkadaşlar 19 Kasım'da PlayStation 5 aldım ve oynayacak oyun bulamadım. AC vallhalla güzel gibi geldi ama bilmiyorum, acaba 470 TL verip almaya değer mi?
Hocam benim tavsiyem özel oyunları alıp oynamanız öncelikli olarak. PSnin Gamepass gibi sitem gelmesine biraz daha var gibi. Onda da eski oyunları üyelikle oynatacaklar. Oddysseyi oynayıp beğendiyseniz alınabilir.