AC1300 Wireless adaptör alınır mı?

Fps oyunlarında wireles adaptör çok sağlıklı olmuyor hele ki modemden uzaksınız 1 2 oda iyice kayıyor.Powerline adaptörler var gecikme yok denecek kadar az ama indirme hızı 100 mb geçmiyor

Böyle aletler pek sağlıklı olmuyor hocam. Kablo ile çekme imkanınız varsa mutlaka kablo çekin bi tane alet vardı bende yine usbli. Bilgisayarcı verdi. 1000 mbps internette full çektiği halde 0.80 mbps veriyordu. Mecbur ev içinden 16 metre kablo çektim. Şuan 930-940 falan.

FPS oyunlarında Wireless adaptör çok sağlıklı olmuyor hele ki modemden uzaksınız 1 2 oda iyice kayıyor. PowerLine adaptörler var gecikme yok denecek kadar az ama indirme hızı 100 MB geçmiyor.

Evin inti zaten maksimum 100 MB TurkNet destekleseydı daha ıyı olurduda olmadı maalesef.

TP-Link PowerLine en mantıklısı o zaman kablo çekemiyorsan

Maşallah ustam 16 metre elinize sağlık ama maalesef çekme imkanım yok TurkNet'e gecıs yapınca inti 5GHz'e vermişler eski internet 2.4 de idi yeni internete geçince şu anki Wireless elimde kaldı

TP-Link PowerLine en mantıklısı o zaman kablo çekemiyorsan.

Link atma imkanınız var mı?

İfadeler: T.t
@bugrayildirimhso Nasıl yani hocam anakartınız 2.4 GHZ mi destekliyor? Modemden çift band açıp 2.4 ve 5 GHZ alabiliyorsunuz.

Hayır reis ben şu an TP-Link'in Wireless'ini kullanıyorum sadece 2.4GHz'i destekliyor bundan dolayı verim alamıyorum 100mbp int 11mbp olarak calısıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…