SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Grafik ayarlarını düşürüyorum fakat kaydet gibi bir seçenek yok. Ayarlardan çıkıyorum, uygulanmıyor.
Çözüm Dunkel.heit 20 Haziran 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 03:20 - 03:30 arasındaki gibi mi kaydediyorsunuz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 03:20 - 03:30 arasındaki gibi mi kaydediyorsunuz ?
N Nesquik Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.067 20 Haziran 2021 #2 SEFABRUZZI dedi: Grafik ayarlarını düşürüyorum fakat kaydet gibi bir seçenek yok. Ayarlardan çıkıyorum, uygulanmıyor. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını düşürdükten sonra "SELECT" yapıyor musunuz? Artı 0 Eksi
SEFABRUZZI dedi: Grafik ayarlarını düşürüyorum fakat kaydet gibi bir seçenek yok. Ayarlardan çıkıyorum, uygulanmıyor. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını düşürdükten sonra "SELECT" yapıyor musunuz?
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 03:20 - 03:30 arasındaki gibi mi kaydediyorsunuz ? Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 03:20 - 03:30 arasındaki gibi mi kaydediyorsunuz ?
KS KS SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #4 ESC'ye değil geri tuşuna basmam gerekiyormuş. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi