yunuzeren Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 30 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #1 RAM 24 GB Ekran kartı RTX 4050 İşlemci İntel i5 12450HX AC 2 ve AC Brotherhood'u lisanslı bir şekilde indirdim, biri Epic Games biri Steam de ve 2 oyunda da grafik ayarlarıyla ne kadar uğraşırsam uğraşayım sorun çözülmedi. Driverlar güncel. Laptop kullanıyorum görüntü aktarıcı vs değişme imkanım yok. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2025
AC 2 ve AC Brotherhood'u lisanslı bir şekilde indirdim, biri Epic Games biri Steam de ve 2 oyunda da grafik ayarlarıyla ne kadar uğraşırsam uğraşayım sorun çözülmedi. Driverlar güncel. Laptop kullanıyorum görüntü aktarıcı vs değişme imkanım yok.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 26 Mart 2025 #2 V-Sync açık mı? Açıksa kapatmayı, kapalıysa açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS yunuzeren Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 30 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #3 Collavino dedi: V-Sync açık mı? Açıksa kapatmayı, kapalıysa açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bir tek oyunu sil yükle yapmadım bir ara sil yükle yapacağım. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: V-Sync açık mı? Açıksa kapatmayı, kapalıysa açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bir tek oyunu sil yükle yapmadım bir ara sil yükle yapacağım.