Academy ve club krampon farkı nedir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba hocam, academy club farkı diye yabancılar academy cok ovdugu icin bir kanat oyuncusu olmama rağmen bir defans kramponu olan bu ayakkabıda kanaate varmama çok az kaldı.
Açıkçası ayakkabının eşgal ve tipini cok begenmedim. Beni tip olarak cezbeden su iki ayakkabı oldu.

Bana bir krampon onerisi yapar veya bu ucu arasında karar vermemi saglarsanız sevirim. Academy ve club krampon arasında o kadar fark var mı gerçekten?

Merhaba hocam, academy club farkı diye yabancılar academy cok ovdugu icin bir kanat oyuncusu olmama rağmen bir defans kramponu olan bu ayakkabıda kanaate varmama çok az kaldı.
Açıkçası ayakkabının eşgal ve tipini cok begenmedim. Beni tip olarak cezbeden su iki ayakkabı oldu.

Bana bir krampon onerisi yapar veya bu ucu arasında karar vermemi saglarsanız sevirim. Academy ve club krampon arasında o kadar fark var mı gerçekten?

Merhaba dostum öncelikle alacağın bir krampon senin mevkini etkilemez bu medyanın pazarlama stratejisidir yani illa takılı kalma Nike'a ikincisi muhtemelen gerçek çimde oynamayacaksın o yüzden kramponu trenyoldaki kramponu almanı öneririm soruna gelecek olursak hayır academy ve Club arasında aşırı bir fark yok ama uygun fiyatlı temel performans kramponudur academy ise Club'a göre üstünde daha fazla uğraşılmıştır ama bu uğraşma dediğim gibi Nike'nin pazarlama stratejisidir çok bir fark yaratmaz son olarak Trendyol'daki kramponu alabilirsiniz ama benim önerim bütçen varsa birazcık yaşadığın şehirde Adidas Nike gibi bir mağaza varsa oradan alman yoksa da Nike'dan ya da Adidas'tan sipariş verebilirsin kendi sitesinden ama birazcık maliyetli olabilir malum döviz neyse dostum iyi sosyaller vurduğun gol olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı