- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba hocam, academy club farkı diye yabancılar academy cok ovdugu icin bir kanat oyuncusu olmama rağmen bir defans kramponu olan bu ayakkabıda kanaate varmama çok az kaldı.
www.instreet.com.tr
Açıkçası ayakkabının eşgal ve tipini cok begenmedim. Beni tip olarak cezbeden su iki ayakkabı oldu.
www.sporthink.com.tr
www.trendyol.com
Bana bir krampon onerisi yapar veya bu ucu arasında karar vermemi saglarsanız sevirim. Academy ve club krampon arasında o kadar fark var mı gerçekten?

LEGEND 10 ACADEMY FG/MG Siyah Erkek Krampon Fiyatları | IN Street
LEGEND 10 ACADEMY FG/MG Siyah Erkek Krampon modelleri, size özel indirim ve taksit avantajlarıyla instreet'de! LEGEND 10 ACADEMY FG/MG Siyah Erkek Krampon ürünlerini online olarak hemen satın alın!

Nike Superfly 8 Club Fg/Mg Erkek Siyah Krampon DJ2904-007 - Sporthink
Nike Superfly 8 Club Fg/Mg Erkek Siyah Krampon DJ2904-007 Sporthink'e özel fırsatlar ve uygun ödeme koşulları ile satın almak için tıklayın.

Nike FQ8314-002 Mercurial Superfly 10 Club Fg/mg Erkek Krampon SİYAH - Fiyatı, Yorumları
Nike FQ8314-002 Mercurial Superfly 10 Club Fg/mg Erkek Krampon SİYAH yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bana bir krampon onerisi yapar veya bu ucu arasında karar vermemi saglarsanız sevirim. Academy ve club krampon arasında o kadar fark var mı gerçekten?