Accelero Hybrid III Sıvı Soğutma Sorunu

Hardline1

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Technopat üyeleri. Birkaç gün önce Almanya'dan sıvı soğutma aldım alırken de dikkat etmiştim GTX770'e uygun olduğu yazıyordu fakat bugün mevcut parçaları incelerken bazı soru işaretleri oluştu kafamda. Alt tarafta detayları içeren bir video var geri iade etme şansım maalesef yok. Umarım yardımcı olursunuz. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soğutucuda GPU hariç sağ tarafta bulunan devre elemanlarını soğutmak için de 8cm fanın altına bir soğutucu blok yerleştiriliyor.
GTX77 için böyle bir proje çizilmiş : Kullanım kılavuzu ve kutu içreiğini bir paylaş bakalım benimle, anlarız nasıl birleştireceğini.

Hocam dün ceza yemiştim ondan bu kadar geç cevap verdim kusuruma bakmayın ben alırken generic adı altındaki paketi yanında almışım maalesef bu benim kartımı desteklemediği için VRAM'leri soğutmak mümkün değilmiş bende bundan dolayı GTX 770 için özel plakayı sipariş etmeyi düşünüyorum fakat uyumluluk konusunda tam emin değilim yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan bir anlam çıkartmam inan biraz zor, kart marka modelini de tam olarak vermemişsin. Devre kartın ne şekilde bilmiyorum şuan.
Parçalar, kart ve kullanım kılavuzu önümde olsa inan olayı çözerdim iki dakikada

Ancak çok yardımcı olamıyorum buradan, olacak olsam da nasıl anlatacağım, sen ne kadarını anlayacaksın bu da bir sorun
4 dakikanın hepsini izlemedim ancak RAM bellek tarafında uyumsuzluk varsa değiştir derim.

Adresinize gönderemiyor muyuz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…