Accent era 1.4 tüplü/benzinli ile uzun yola gidilir mi?

xx_bugra_53

Centipat
Daha fazla  
Herkese şimdiden kurban bayramınız mubarekli olsun. Ben şimdi bayramın 2. günü Allah nasip ederse tatile gideceğim. Tatil derken akrabalara falan ama tek bir sıkıntım var arabam arabam Hyundai Accent era 1.4 benzin/lpg 370.000Km'de araç. Bu araba ile uzun yola gidilir mi? Yağını suyunu falan balata car curt tüm bakımlarını ettim hatta usta bile fizana gidersin dedi ama pek güvenemedim. Size sorayım, gidilebilir mi?

Arabada bir sıkıntı yoksa ve çok zorlamazsan gidersin. 370.000 kilometre yaptıysan uzun yolada çıkarsın gibi :D.

Accent Era dediğinize göre en kötü şartlarda 2000 model üstü araç. Hani 74 model VW kaplumbağa yada 80 model bir araç falan sorsanız anlarım da Accent Era ile aracınızda herhangi bir problem yoksa neden gidilmesin?
Ya ustam ne biliyim ya bazıları o araçla gidilirmi falan dediler çok şüpeye düştüm :D araçta bi sorun yok allaha şükür'de yola bırakır falan diyorlar

Herkese şimdiden kurban bayramınız mubarekli olsun. Ben şimdi bayramın 2. günü Allah nasip ederse tatile gideceğim. Tatil derken akrabalara falan ama tek bir sıkıntım var arabam arabam Hyundai Accent era 1.4 benzin/lpg 370.000Km'de araç. Bu araba ile uzun yola gidilir mi? Yağını suyunu falan balata car curt tüm bakımlarını ettim hatta usta bile fizana gidersin dedi ama pek güvenemedim. Size sorayım, gidilebilir mi?

Hocam bir sanayiye gidin derim, bir ara kendi yaptığım bakım yetmemişti az kalsın yolda kalıyordum.

Bana soracak olursanız arabaya güvenmiyorsanız biraz sıkıştırın bir gün önceden gözlemleyin. Yüksek devirde kullanın. Onun dışında fren sistemi ve lastikleri kontrol edin -ki etmişsiniz- virajlara çok hızlı girmeyin aracın yol tutuşu çok iyi olmayabilir.

Bana soracak olursanız arabaya güvenmiyorsanız biraz sıkıştırın bir gün önceden gözlemleyin. Yüksek devirde kullanın. Onun dışında fren sistemi ve lastikleri kontrol edin -ki etmişsiniz- virajlara çok hızlı girmeyin aracın yol tutuşu çok iyi olmayabilir.
Ben denedim aracın yol tutuşu iyi , balataları yeni baktırdık değiştirdik,rot ayarı yaptırdık,lastikler değişti,yaş su falan baktırdık. Yani şu bakımları yaptık bakalım aracı dinlendire dinlendire gidin dedi usta bide ara sıra yağına suyuna bakın fizana gidersiniz dedi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı