Acces point ping düşürür mü?

Kaptomeister

Kilopat
Arkadaşlar merhaba.
Masaüstü bilgisayarımın evimde bulunan modeme uzaklığı çok fazla olduğu için Wi-Fi ile bağlanıyorum, ethernet kablosu çekemiyorum. Dolayısıyla pingim yüksek çıkıyor. İnternette bulunan bazı Access Point'lerde ethernet portu var, eğer Access Point alıp uzaktaki modemimden gelen sinyali alarak üzerinde bulunan ethernet kablosuyla masaüstü bilgisayarıma bağlasam pingim düşer mi?
Eğer düşerse hangi Access Point'i önerirsiniz bütçem 250 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz sistemi denedim. Kablosuz sinyal insanlara, duvarlara,cisimlere aklına gelen hemen her şeyden etkilenir.

Online oyun yönünden ping değerlerde aman aman bir ping düzelmesi olmuyor. Sadece sinyal güçlendiriyor. (Halen kendi mobil verimi açıp lol oynuyorum çünkü hiç stabil olmuyor, 20den 300lere fırlıyor ve oyun deneyimi kötü etkiliyor.)

Kullandığım cihaz asus rpn12 tavsiye edebilirim üzmedi.

Anlattığın olayın aynısı bende de olmuştu 1 hafta öncesine kadar keenetic City (210TL) adlı router ve Access Point adlı ürünü aldım pingde sadece 2 değer düştü ve Wi-Fi gücünde artma oldu bana sadece böyle bir fayda sağladı. 24 Mbps fiber internet kullanıcısıyım. Benim tavsiyem sana modemin lan portuna bağla eğer modemde bir problem yoksa tabii.

modemle aramdaki mesafe çok fazla olduğu için ve alt katta olduğu için kablo çekmem pek mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…