Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 959 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu Dün 19:54 #1 Normalde 500 Mbps fiber altyapısı olan binamızda Access Point ile çok düşük hız alıyorum. Ayarlarımı aşağı bırakıyorum, herhangi bir çözümü var mıdır? Dosya Ekleri Screenshot_3.png 43,7 KB · Görüntüleme: 2 Screenshot_4.png 18,4 KB · Görüntüleme: 2 Screenshot_5.png 11,7 KB · Görüntüleme: 2
Normalde 500 Mbps fiber altyapısı olan binamızda Access Point ile çok düşük hız alıyorum. Ayarlarımı aşağı bırakıyorum, herhangi bir çözümü var mıdır?
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.830 Çözümler 7 Dün 20:02 #2 Kainny dedi: Normalde 500 Mbps fiber altyapısı olan binamızda Access Point ile çok düşük hız alıyorum. Ayarlarımı aşağı bırakıyorum, herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... İlgili Access Point cihaz Gigabit destekli değildir. Eski bir cihaz ise genellikle 100Mbps Ethernet oluyor onlarda. Cihaz modelini atarsan bakabilirim.
Kainny dedi: Normalde 500 Mbps fiber altyapısı olan binamızda Access Point ile çok düşük hız alıyorum. Ayarlarımı aşağı bırakıyorum, herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... İlgili Access Point cihaz Gigabit destekli değildir. Eski bir cihaz ise genellikle 100Mbps Ethernet oluyor onlarda. Cihaz modelini atarsan bakabilirim.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 959 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu Dün 20:29 #3 150M Wireless N Access PointModel No. TL-WA701ND