Access Point Önerisi

Evimiz 2 katlı olduğu için üst kattan internet çok nadir çektiği için ve çektiği zamanlar da ikide bir koptuğu için Access Point almamız gerekiyor. Zaten kopmasa bile ancak 144p video izleniyor, o da donup duruyor. Modemimiz NetMaster Infinity 401. Uyumluluk sorunu olur mu bilemedim o yüzden yazdım. Bütçe en fazla 400-500 daha da yükselmez. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evimiz 2 katlı olduğu için üst kattan internet çok nadir çektiği için ve çektiği zamanlar da ikide bir koptuğu için Access Point almamız gerekiyor. Zaten kopmasa bile ancak 144p video izleniyor, o da donup duruyor. Modemimiz NetMaster Infinity 401. Uyumluluk sorunu olur mu bilemedim o yüzden yazdım. Bütçe en fazla 400-500 daha da yükselmez. Önerilerinizi bekliyorum.
Öncelikle sağlıklı bir bağlantı için 2 kata kaliteli bir cat6 kablo çekmeniz şart zira tamamen kablosuz veri gönderebilmek için karşılıklı 2 cihazın kurulması ve varış noktasında dağıtılması için ayrı bir cihaz daha alınması lazım yani tamamen kablosuz olarak bu işi sorunsuz bir şekilde yapabilmek için 3 adet cihaz satın almanız gerekiyor ve buda maliyeti oldukça aşıyor. Yapılması gereken 2 kata cat6 kablo çekip eski bir modem varsa dhcp kapatıp merkezdeki modem ile aynı ip aralığına alıp access point olarak kullanabilirsiniz. Eğer modeminiz yoksa bu cihazı alabilirsiniz. En ekonomik ve sorunsuz bir şekilde çözümü budur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı