ACCESS_VIOLATION Nedir?

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar ben HDD'ye kurulu oyunlarımda bu hatayı alıyorum. Ama SSD'deki oyunlarımda böyle bir hata yok. Sorunun kaynağı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaya erişimde sorun yaşandığını belirtiyor. Pek çok sebebi olabilir. HDD'deki oyunlarda bu sorunu yaşamanız HDD'de bir problem olduğu anlamına gelebilir. HD Tune Pro ile hata testi yapıp sonuçlarını ve sağlık bilgilerini paylaşın.

HDD'de sadece 1 bad sector çıktı. Geri kalan her şey %100'de.
Hocam bu arada ben bir kaynak kodu içeren dosyamı şifrelemek için Windows ayarlarından bir şeyler kurcalamıştım, ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sebebi bad sector olabilir. 1 tanesi bile HDD'lerde istemediğimiz bir şey. İkincisi de bir ihtimal gibi ama onu sadece HDD'ye mi yaptınız? Geri alınabilen bir şeyse geri almayı deneyin onu, yoksa HDD'yi olabildiğince çabuk değiştirmenizi tavsiye ederim.

Hocam yardımlarınız için öncelikle teşekkür ederim. Sanırsam sorunu şu şifreleme özelliğini devre dışı bırakarak çözmüş gibiyim. Evet kesinlikle değiştirmeliyim. Riske atmamak en iyisi olur. Peki bu durumda bana 1TB SSD önerebilir misiniz?

SSD önerisi için yeni bir konu açmanız daha doğru olur. Sorunun çözüldüğüne emin olursanız veya devam ederse yazarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…