Accesspoint önerisi

gencmustafa29

Hectopat
Daha fazla  
Ben KKTC'de üniversite okuyorum ve yurtta kalıyorum. Yurttaki internetim malesef berbat durumda. Fakat okulun interneti gayet iyi. Laptopumu yurdun camının önüne getirdiğimde 1 2 defa okulun internetini 0 diş olarak çekti fakat bağlan dediğimde tekrardan kayboldu. Şimdi Wi-Fi çekim gücünü artırmak için cihaz almak istiyorum. yani bulunduğum yerden yaklaşık olarak bi 200 300 metre çekse yeter sanırım veya 4 5 diş civarında çekerse yeter. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun araştırmalar ve bir ağ sistemleri uzmanı tanıdığımın tavsiyesi ile ilerde de evde işimi görmesi amacıyla TPLİNK CPE210 outdoor accesspoint aldım. 9 DBİ anteni mevcut ve range extender olarak da kullanılabiliyor. Görüşlerinize açığım.

Arkadaşlar uzun araştırmalar ve bir ağ sistemleri uzmanı tanıdığımın tavsiyesi ile ilerde de evde işimi görmesi amacıyla TPLİNK CPE210 outdoor accesspoint aldım. 9 DBİ anteni mevcut ve range extender olarak da kullanılabiliyor. Görüşlerinize açığım.
Hayırlı olsun. Kullandıktan sonra görüşlerinizi yazarsanız alacak olanlara fikir açısından iyi olur. Bence işinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı