Daha fazla göster, yine de devam et e bas.Microsoft hesabımım şifresini değiştireceğim ama beni account.live.com sitesine atıyor ve Microsoft'un orijinal sitesi fakat güvenli değil hatası var. Ne yapacağım bu soruna karşı?
Mobil cihaz.Bilgisayarınızdaki tarih zamanı ve SSL sertifikalarını kontrol edin. Varsa kullandığınız VPN tarzı bağlantılar onları da devre dışı bırakın. Kullanılan tünelleme yöntemleri de bu soruna sebebiyet verebilmektedir.
DNS ayarlarınızı, VPN durumunuzu ve varsa Proxy sunucu ayarlarınızı kontrol edin. Tarih/Saat ayarlarını internet üzerinden aldığınızdan da emin olun. WiFi kullanıyorsanız mümkünse Mobil veriye geçip deneyin. Yine çözülmezse cihazınıza başka "güvenilir" bir tarayıcı kurup, onunla giriş yapmayı deneyin. (Örn.: Microsoft Edge, Samsung Browser, Google Chrome vb. gibi)Mobil cihaz.
Olmuyor başka tarayıcıdada, denedim hepsiniDNS ayarlarınızı, VPN durumunuzu ve varsa Proxy sunucu ayarlarınızı kontrol edin. Tarih/Saat ayarlarını internet üzerinden aldığınızdan da emin olun. WiFi kullanıyorsanız mümkünse Mobil veriye geçip deneyin. Yine çözülmezse cihazınıza başka "güvenilir" bir tarayıcı kurup, onunla giriş yapmayı deneyin. (Örn.: Microsoft Edge, Samsung Browser, Google Chrome vb. gibi)
Başka telefondan denedim oluyor.DNS ayarlarınızı, VPN durumunuzu ve varsa Proxy sunucu ayarlarınızı kontrol edin. Tarih/Saat ayarlarını internet üzerinden aldığınızdan da emin olun. WiFi kullanıyorsanız mümkünse Mobil veriye geçip deneyin. Yine çözülmezse cihazınıza başka "güvenilir" bir tarayıcı kurup, onunla giriş yapmayı deneyin. (Örn.: Microsoft Edge, Samsung Browser, Google Chrome vb. gibi)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.