account.live.com güvenli adres değil sorunu

arda307

Hectopat
Microsoft hesabımım şifresini değiştireceğim ama beni account.live.com sitesine atıyor ve Microsoft'un orijinal sitesi fakat güvenli değil hatası var. Ne yapacağım bu soruna karşı?

Bilgisayarınızdaki tarih zamanı ve SSL sertifikalarını kontrol edin. Varsa kullandığınız VPN tarzı bağlantılar onları da devre dışı bırakın. Kullanılan tünelleme yöntemleri de bu soruna sebebiyet verebilmektedir.

@EagleGlow şifre, kredi karti bilgileri çalınabilir diyor guvenemedim orjinal site ama.
Bilgisayarınızdaki tarih zamanı ve SSL sertifikalarını kontrol edin. Varsa kullandığınız VPN tarzı bağlantılar onları da devre dışı bırakın. Kullanılan tünelleme yöntemleri de bu soruna sebebiyet verebilmektedir.
Mobil cihaz.

DNS ayarlarınızı, VPN durumunuzu ve varsa Proxy sunucu ayarlarınızı kontrol edin. Tarih/Saat ayarlarını internet üzerinden aldığınızdan da emin olun. WiFi kullanıyorsanız mümkünse Mobil veriye geçip deneyin. Yine çözülmezse cihazınıza başka "güvenilir" bir tarayıcı kurup, onunla giriş yapmayı deneyin. (Örn.: Microsoft Edge, Samsung Browser, Google Chrome vb. gibi)

DNS ayarlarınızı, VPN durumunuzu ve varsa Proxy sunucu ayarlarınızı kontrol edin. Tarih/Saat ayarlarını internet üzerinden aldığınızdan da emin olun. WiFi kullanıyorsanız mümkünse Mobil veriye geçip deneyin. Yine çözülmezse cihazınıza başka "güvenilir" bir tarayıcı kurup, onunla giriş yapmayı deneyin. (Örn.: Microsoft Edge, Samsung Browser, Google Chrome vb. gibi)
Olmuyor başka tarayıcıdada, denedim hepsini
Başka telefondan denedim oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı