Donanım olarak ace60 biraz daha iyi ama aradaki kalite farkını hissedeceğini sanmam. Ses olarak w60 gasket olmasından dolayı biraz daha iyi ama benim önerim mekanik klavye alman olur, hem bu bütçedeki Manyetiklerden daha uzun ömürlü olur hem de ses anlamında çok daha iyiler Manyetiklerin çok bir artısı olduğunu düşünmüyorum.Sizce hangisi daha mantıklı olur?
aşırı rekabetçi oyun oynuyorum o yüzden manyetik düşünüyorum aklımda direkt w60 almak vardı ama bazı kısıler ace60 ın daha ıyı oldugunu savunuyo sızce hangısnı almak daha mantıklıDonanım olarak ace60 biraz daha iyi ama aradaki kalite farkını hissedeceğini sanmam. Ses olarak w60 gasket olmasından dolayı biraz daha iyi ama benim önerim mekanik klavye alman olur, hem bu bütçedeki Manyetiklerden daha uzun ömürlü olur hem de ses anlamında çok daha iyiler Manyetiklerin çok bir artısı olduğunu düşünmüyorum.
Dediğim gibi hocam donanım, pcb ve yazılım olarak ace60 biraz daha iyi ama o aradaki milisaniyelik farkları zaten hissedemezsin. O yüzden benim düşüncem hangisini beğendiysen onu alman.aşırı rekabetçi oyun oynuyorum o yüzden manyetik düşünüyorum aklımda direkt w60 almak vardı ama bazı kısıler ace60 ın daha ıyı oldugunu savunuyo sızce hangısnı almak daha mantıklı
tesekkurlerDediğim gibi hocam donanım, pcb ve yazılım olarak ace60 biraz daha iyi ama o aradaki milisaniyelik farkları zaten hissedemezsin. O yüzden benim düşüncem hangisini beğendiysen onu alman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.