Ace 60 Pro'nun bağlantısı sürekli kopuyor

IhateplasmaX

Picopat
Daha fazla  
Durduk yere reconnect/disconnect olup duruyor. Az önce bilgisayar açıktı ve yatıyordum, takma-çıkarma sesi gelmeye başladı ve kesilmedi. Oyun oynarken de oluyor ve W vs takılı kalıyor. Garantiye/servise mi göndereyim? Gaming Gen TR’den aldım.

Başka kablo ile denedin mi?

Aynısını yaşıyorum benden kaynaklı sanıyordum ama değilmiş. Kullanımda bir şey olmuyor ama arada bir windows sesi geliyor.

Duzgunce takiyorum, onda sorun yok. Ancak klavyeyi azıcık bile hareket ettirsem baglanti kesiyor.

Arkadaşımda da aynı sorun vardı, ses geliyor ama kesilmiyordu.

Kesiliyor hocam. W, Shift vs basili kalıyor.

Başka kablo ile denedin mi?

Denemistim, kisa sureli kullanimda sorun olmamisti ancak elimde baska siyah ve kaliteli kablo yok. Yani eger sadece kabloda sorun varsa bile gonderirim.

Kablo sorunluysa degismeye degmez. Bu fiyat bandinda daha iyi manyetik alamayacaksin sonucta. Mekanik gecmek istiyorum diyorsan iade edilip G75 Pro alinabilir.

Kablo sorunluysa degismeye degmez. Bu fiyat bandinda daha iyi manyetik alamayacaksin sonucta. Mekanik gecmek istiyorum diyorsan iade edilip G75 Pro alinabilir.

Yeni degil, servise / garantiye veririm. Iade imkanim olsa direk G75 Pro alirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…