Ace combat 7 alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, baslıkta da gördügünüz gibi Ace Combat 7 alınır mı? Fiyatı 299TL sizce deger mi, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, fiyatına değeceğini düşünüyorum. Bu tarz oyunlara ilginiz varsa fiyatını hak ediyor, daha ucuz bir alternatif isterseniz de Project Wingman'e göz atabilirsiniz.

Oyun 300TL iken almamıstım hesabımdaki para yetmemisti iyi ki de almamısım su an oyun 134TL.
300TL iken olan versiyonu, Top Gun Maverick Ultimate olan haliydi. Yanında bazı DLC'ler veriyordu yani. Şu anda temel oyun 134TL, önceki halini de alsanız zarar girmezdiniz yani. 134TL bu oyun için çok iyi fiyat bu arada, alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.

Birkaç gündür severek hatta ayıla bayıla oynuyorum :)
Project Wingman'ı da bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. İndirime girince alırım belki. Bu tarz oyunları çok seviyorum ama bulamıyorum. Başka öneriniz olursa çok sevinirim.

Birkaç gündür severek hatta ayıla bayıla oynuyorum :)
Project Wingman'ı da bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. İndirime girince alırım belki. Bu tarz oyunları çok seviyorum ama bulamıyorum. Başka öneriniz olursa çok sevinirim.
Ücretsiz bir alternatifi olarak War Thunder'e göz atabilirsiniz, Ace Combat 7'de ki aradığınız tadı bulur musunuz bilmiyorum ama keyiflidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı