O otm Megapat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 754 Çözümler 6 26 Haziran 2021 #1 Klavyeden oynuyorum. Daha önce oynadığımda bu anlatacağım sıkıntı yoktu. Uçağı mouse ile sağa çevirirsem hemen ardından uçağı düzeltiyor oyun. Manevra yapmama izin vermiyor. Otomatik bir düzeltme var. Bunu nasıl kapatıyoruz?
Klavyeden oynuyorum. Daha önce oynadığımda bu anlatacağım sıkıntı yoktu. Uçağı mouse ile sağa çevirirsem hemen ardından uçağı düzeltiyor oyun. Manevra yapmama izin vermiyor. Otomatik bir düzeltme var. Bunu nasıl kapatıyoruz?
Çözüm O O otm 26 Haziran 2021 bados123 dedi: Uçuş Modu seçeneği var, ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi bir yeri karıştırdım. Standart yazan seçeneği expert yaptım düzeldi.
bados123 dedi: Uçuş Modu seçeneği var, ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi bir yeri karıştırdım. Standart yazan seçeneği expert yaptım düzeldi.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 26 Haziran 2021 #2 Uçuş Modu seçeneği var, ona bakabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS O otm Megapat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 754 Çözümler 6 26 Haziran 2021 #3 bados123 dedi: Uçuş Modu seçeneği var, ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi bir yeri karıştırdım. Standart yazan seçeneği expert yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
bados123 dedi: Uçuş Modu seçeneği var, ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi bir yeri karıştırdım. Standart yazan seçeneği expert yaptım düzeldi.