Ace2 GT-i8160 Mobil Veri Açılmıyor

Lukaku

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktada belirttiğim gibi telefonumda CM11 kuruluydu ve gayet güzel çalışıyordu bugüne kadar kasma donma takılma görmemiştim ve CM12 güncellemesinin çıktığını duydum ve kurdum telefona sonra gayet düzgün kullanıyordum sonra dışarı cıktım ve mobil veriyi açtım ama 3G Edge simgesi yoktu yani internet gelmiyor sonra müşteri hizmetlerini aradım ve servis ayar gönderdiler kurdum gene aynı fikri olan varsa yardım edebilirmisiniz ne yapmam lazım

Eklemeyi unutmuşum fabrika ayarlarına çevirdim gene aynı

Büyük ihtimalle APN ayarlarınız silindi elle kendiniz eklemelisiniz. Ayarlara girin mobil ağalara tıklayın erişim noktası adlarına girin ve + ya basın operatörünüze göre internetten ayarları bulup ekleyin. Bulamam derseniz operatörü söyleyin ben yazarım ayarları. Aynısı bir müşterimize olmuştu ben düzelttim çünkü daha önce kendi başıma da geldi. Telefoncu dükkanımız var da.

1. Uygulamalar / Ayarlar / Kablosuz özelliği ve ağlar / Mobil ağlar / Erişim noktası adları / Yeni APN
  2. İsim: AVEA INTERNET
  3. APN: internet
  4. Proxy: Ayarlı değil
  5. Bağlantı noktası: Ayarlı değil
  6. Kullanıcı adı: Ayarlı değil
  7. Şifre: Ayarlı değil
  8. Sunucu: Ayarlı değil
  9. MMSC: Ayarlı değil
  10. MMS proxy: Ayarlı değil
  11. MMS portu: Ayarlı değil
  12. MCC: 286
  13. MNC: 03
  14. Kimlik denetimi tipi: Hiçbiri
  15. APN türü: internet
  16. APN protokolü: IPv4
  17. Seçenekler / Kaydet

Albatros hepsini denemişmiydin ? bu yukarıdaki çözümlerin ? bir forumda okumuştum anakart değişince düzeldi demişlerdi sizce öyle bişe varmıdır

Ben turkcell t20 ye cm 7 kurmuştum kurduğum romun altında bu uygulama vardı denedim gerçekten 3 g çalışmadı. Apn yi yükledim çalıştı yukardaki adımlardan birini hiç yapmadım sadece uygulamayı yükleyip çalıştırdım. Sizde deneyin denemekten zarar geleceğini sanmıyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı