Ace60 vs FUN60 Max vs Ajazz 820

Bütçe
2500
%60 klavye kullanmak sizin için bir problem mi? Eğer değilse Akko Fun 60 Pro'yu tercih edin derim.

Zevkli ve kullanımı keyifli bir klavye istiyorsan Ajazz mekanik klavye olduğu için yazım ve kullanım hissiyatı olarak Ace 60 ve Fun 60'dan daha keyifli bir kullanım sağlar onun dışında manyetik olarak da Fun 60 veya Ace 60 tercih edin ben olsam Ace 60 alırdım.

Aralarında teknik olarak bir fark var mı Fun 60 Wireless da kullanılıyordu galiba onun haricinde Ace 60'ın ayrı bir özelliği var mı funa göre.

Aralarında teknik olarak bir fark var mı Fun 60 Wireless da kullanılıyordu galiba onun haricinde Ace 60'ın ayrı bir özelliği var mı funa göre.

İkisi benzer klavyeler ama Ace 60 donanım olarak biraz daha iyi diye biliyorum onun haricinde kablosuz da kullanmak istiyorsan Fun 60 ama şahsen böyle bir klavyeyi kablosuzdan ziyade kablolu kullanmak isterim o yüzden Ace 60 öneririm.

PBT ve Malzeme kalitesi olarak Fun 60 ile Ace 60 arasindan Ace 60 daha iyi bir secenek. Manyetik istiyorsan Ace 60 al. Mekanik istiyorsan AK820 yerine M75 veya V87 alirdim sahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…