Acemi kişinin ilk arabası nasıl olmalı?

Makaleler
1
Yer
Ásgard
Daha fazla  
Meslek
Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic
Selamlar herkese. Sorum 14-15 yaşından beri direksiyon tecrübesi olanlar için geçerli değildir çünkü onlar yolda geçen zaman ve kazanılan tecrübe açısından çok da acemi değillerdir. Ebeveyn arabası haricinde sizce 18'inde ehliyeti almış ve araba sürmenin/trafiğin %70'inden fazlasını ehliyet kursunda öğrenmiş kişinin ilk arabası nasıl olmalı?

Sizin tecrübeleriniz nelerdir? Veya varsa komik hatıralarınız buyurun yoruma efendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese. Sorum 14-15 yaşından beri direksiyon tecrübesi olanlar için geçerli değildir çünkü onlar yolda geçen zaman ve kazanılan tecrübe açısından çok da acemi değillerdir. Ebeveyn arabası haricinde sizce 18'inde ehliyeti almış ve araba sürmenin/trafiğin %70'inden fazlasını ehliyet kursunda öğrenmiş kişinin ilk arabası nasıl olmalı?

Sizin tecrübeleriniz nelerdir? Veya varsa komik hatıralarınız buyurun yoruma efendim.

Sürtünce canının acımayacağı bir araba olmalı.

Manuel istiyorsanız dizel olması daha iyi, daha rahat kaldırırsınız. Ayrıca otomatik de alabilirsiniz.
B-C segmenti olursa araç daha küçük olacağı için manevra, park olayında rahat edersiniz.

Ben 15 yaşındayım fakat akrabam yeni öğrenmişti hatchback araba almıştı park yerlerine kolay girmek için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı