Acemi şoför için araba tavsiyesi

Lynch0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ehliyetimi yeni aldım ve daha önce hiç kendime ait bir arabam olmadı. Acemi bir sürücü olarak, parça fiyatları uygun olan ve acemiliğimi atmam için eski model bir araba öneriniz var mı?

Hocam 800 bin TL bütçem var fakat ilk arabam olduğu için bu parayı arabaya vermek istemiyorum bir kaza durumu olursa canımı çok yakmasın 300 - 400 bin TL arası eski model araç bakıyorum.

HB/sedan fark eder mi?

Sedan olursa çok güzel olur ama çok ta fark etmez.

Hocam Clio modellerine bakabilirseniz güzel olur. Hem parçası çok hem ustası var.

Teşekkür ederim hocam bakarım ona da şu an bir tık daha eski modellere bakıyorum.

Merhaba, ehliyetimi yeni aldım ve daha önce hiç kendime ait bir arabam olmadı. Acemi bir sürücü olarak, parça fiyatları uygun olan ve acemiliğimi atmam için eski model bir araba öneriniz var mı?
Megan 1 sedan 1.4 ve 1.6 benzinli modelleri olur fiyatları da 300-350 bin civarı acemiliğinizi atmanız için iyi bir araç olur.
Bende ilk araç sürmeyi onda öğrenmiştim.

Megan 1 sedan 1.4 ve 1.6 benzinli modelleri olur fiyatları da 300-350 bin civarı acemiliğinizi atmanız için iyi bir araç olur.
Bende ilk araç sürmeyi onda öğrenmiştim.

Sağ olun hocam Ford Focus 1 ile Megane 1 arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce?

Sağ olun hocam Ford Focus 1 ile Megane 1 arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce?

İkisini de uzun süre kullanmış ve şu anda focus 1 sahibi olarak focus 1 öneririm. Focus 1'in rakibi Megane 2.

Focusun yola oturuşu, konforu, sağlamlığı (kaporta olarak da arıza olarak da) daha iyi. Focus alırken sadece rolanti dalgalanması ve stop etme sorunu olmamasına dikkat edin bu sorunlar var ise uğraştırır. Eğer bulabilirseniz 1.6 benzinli alıp kendiniz LPG taktırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…