Merhaba, ehliyetimi yeni aldım ve daha önce hiç kendime ait bir arabam olmadı. Acemi bir sürücü olarak, parça fiyatları uygun olan ve acemiliğimi atmam için eski model bir araba öneriniz var mı?
Hocam 800 bin TL bütçem var fakat ilk arabam olduğu için bu parayı arabaya vermek istemiyorum bir kaza durumu olursa canımı çok yakmasın 300 - 400 bin TL arası eski model araç bakıyorum.
Merhaba, ehliyetimi yeni aldım ve daha önce hiç kendime ait bir arabam olmadı. Acemi bir sürücü olarak, parça fiyatları uygun olan ve acemiliğimi atmam için eski model bir araba öneriniz var mı?
Megan 1 sedan 1.4 ve 1.6 benzinli modelleri olur fiyatları da 300-350 bin civarı acemiliğinizi atmanız için iyi bir araç olur.
Bende ilk araç sürmeyi onda öğrenmiştim.
Megan 1 sedan 1.4 ve 1.6 benzinli modelleri olur fiyatları da 300-350 bin civarı acemiliğinizi atmanız için iyi bir araç olur.
Bende ilk araç sürmeyi onda öğrenmiştim.
İkisini de uzun süre kullanmış ve şu anda focus 1 sahibi olarak focus 1 öneririm. Focus 1'in rakibi Megane 2.
Focusun yola oturuşu, konforu, sağlamlığı (kaporta olarak da arıza olarak da) daha iyi. Focus alırken sadece rolanti dalgalanması ve stop etme sorunu olmamasına dikkat edin bu sorunlar var ise uğraştırır. Eğer bulabilirseniz 1.6 benzinli alıp kendiniz LPG taktırın.