Acer 15 2. el almaya değer mi?

A.arif06

Centipat
Arkadaşlar bugün 2. el laptop bakiyordum. Acer Aspire'e 15'e denk geldim. 1TB HDD + 128 SSD 16 GB DDR3 RAM 2 GB ekran karti MX150 Intel Core i5 8250U islemci ve adamın söylediğine göre 2 GB ekran kartinin ve 8 GB ise RAM'den yani toplamda 10 GB ekran kullanıyormuş. Fiyat 3800 dedi. Sizce nasıl almaya değer mi? Alma sebebim GTA V, CS:GO, Fortnite için. PC toplayamam sürekli seyahat ediyorum.

Arkadaşlar bugün 2. el laptop bakiyordum. Acer Aspire'e 15'e denk geldim. 1TB HDD + 128 SSD 16 GB DDR3 RAM 2 GB ekran karti MX150 Intel Core i5 8250U islemci ve adamın söylediğine göre 2 GB ekran kartinin ve 8 GB ise RAM'den yani toplamda 10 GB ekran kullanıyormuş. Fiyat 3800 dedi. Sizce nasıl almaya değer mi? Alma sebebim GTA V, CS:GO, Fortnite için. PC toplayamam sürekli seyahat ediyorum.
Kesinlikle değmez ürünün sıfır hâlinden daha pahalı zaten. Sanırım MX150 paylaşımsız olduğu için 10 GB gibi bir olay yok.

GTA V oyununda medium ayarlarda ortalama 35-45 FPS alır bunu da düşünün.
Ayrıca MX 150 ekran kartı paylaşımsız değil mi?

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu aralar laptop fiyatlari cok pahali sıfır alipta orta degerde bir laptop almaktansa 2. el garantisi bitmemis bir laptop almak daha iyi diye dusunuyorum. 16 GB DDR3 RAM görünce herhalde oyunları çok iyi kaldırır diye düşünmüştüm. Tabi ekran kartını unutmuşum. Paylaşımlı meselesini.
Kesinlikle değmez ürünün sıfır hâlinden daha pahalı zaten. Sanırım MX150 paylaşımsız olduğu için 10 GB gibi bir olay yok.

Hocam ürünün sıfır halini ardım nette ama bir türlü bulamadım.
Ekran kartı neden 10GB kullanıyormuş.

Bence değer ama 2020 oyunlarını oynayamazsın ama GTA 5 oynanır.

Yorumlar için sağ olun.

Adamı mı alırken 10GB diye kafalamışlar, o mu kafalamaya çalışıyor diye insan merak ediyor.

Bu çok iyiydi :) bence ben biraz saf durmuşum 😄

Hocam yanlış olmasın MX130 var bunda. Bir şey değişir mi acaba yani dediği dogru olabilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı