Şahsen ben fiyatını beğendim. Epey üzerinden baktığım zamanda bu fiyattan daha iyi bir fiyat göremedim. Bu tarz laptop alacak kişilere kaçırmamasını öneririm.
Bu aralar Hepsiburada indirimleri nedir ya her şey ucuzlamış.400 TL ekleyip Ryzen 7 4800h almak daha iyi değil mi?
400 ekleniyorsa çok mantıklı. Bildiğim kadarıyla Acer, Türkiye'de genelde tek kanal RAM kullanıyor.Güzel fiyat.
400 TL ekleyip Ryzen 7 4800h alınabilir de.
Hocam Acer 16 GB modellerinde tek slot oluyor onun yerine 8 GB'lık modeli alıp upgrade ettirmek performans açısından daha mantıklı olur bence.
Şahsen ben fiyatını beğendim. Epey üzerinden baktığım zamanda bu fiyattan daha iyi bir fiyat göremedim. Bu tarz laptop alacak kişilere kaçırmamasını öneririm.
16GB RAM eklenmek isterse 800 lira gözden çıkarılmalı. Katılıyorum.Hocam Acer 16 GB modellerinde tek slot oluyor onun yerine 8 GB'lık modeli alıp upgrade ettirmek performans açısından daha mantıklı olur bence.
Bu ürün aşırı ısınan bir seri, aynı seri ben de mevcut. Üstünde yumurta kızartıyorum, tost yapıyorum. Oyun oynamak hariç her işimi yapıyor sağolsun.Güzel fiyat.
400 TL ekleyip Ryzen 7 4800h alınabilir de.
Hocam buradaki videoda pek ısınıyor gibi durmuyor.Bu ürün aşırı ısınan bir seri, aynı seri ben de mevcut. Üstünde yumurta kızartıyorum, tost yapıyorum. Oyun oynamak hariç her işimi yapıyor sağolsun.
Hocam buradaki videoda pek ısınıyor gibi durmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.