Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar sizce hangi ürünü almak daha mantıklı? Kaliteli bir görüntü istiyorum sadece, oyun için kullanacağım. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Amazon.com.tr
Arkadaşlar sizce hangi ürünü almak daha mantıklı? Kaliteli bir görüntü istiyorum sadece, oyun için kullanacağım. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Amazon.com.tr
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 31 Mayıs 2023 #2 Kendook dedi: Arkadaşlar sizce hangi ürünü almak daha mantıklı? Kaliteli bir görüntü istiyorum sadece, oyun için kullanacağım. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... AOC özellikle renk doğruluğu olarak gayet iyi duruyor, fiyatı iyi. AOC tercih edebilirsiniz.
Kendook dedi: Arkadaşlar sizce hangi ürünü almak daha mantıklı? Kaliteli bir görüntü istiyorum sadece, oyun için kullanacağım. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... AOC özellikle renk doğruluğu olarak gayet iyi duruyor, fiyatı iyi. AOC tercih edebilirsiniz.
Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2023 #3 Sad Frog dedi: AOC özellikle renk doğruluğu olarak gayet iyi duruyor, fiyatı iyi. AOC tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki FreeSync ve 1ms gibi özellikleri bırakmaya değer mi daha büyük bir ekran için? Sizce hangisi daha mantıklı?
Sad Frog dedi: AOC özellikle renk doğruluğu olarak gayet iyi duruyor, fiyatı iyi. AOC tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki FreeSync ve 1ms gibi özellikleri bırakmaya değer mi daha büyük bir ekran için? Sizce hangisi daha mantıklı?
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 31 Mayıs 2023 #4 Kendook dedi: Hocam peki FreeSync ve 1ms gibi özellikleri bırakmaya değer mi daha büyük bir ekran için? Sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Daha çok oyun oynamak için kullanacaksanız Acer tercih edilebilir.
Kendook dedi: Hocam peki FreeSync ve 1ms gibi özellikleri bırakmaya değer mi daha büyük bir ekran için? Sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Daha çok oyun oynamak için kullanacaksanız Acer tercih edilebilir.