Merhaba, 2100TL bütçem ile yeni bir monitör alacağım. Bilgisayarım yeterli FPS alıyor. Daha önceden hiç Acer marka birşey kullanmadım fakat önerini de pek fazla görmedim. O yüzden kararsız kaldım. 240FPS alamadığım oyunlarda 160FPS alırsam 160HZ mı oluyor? Hangisini almalıyım?
Acer;
Acer KG251QDbmiipx 25" 240Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Marka olarak ASUS, 240 Hz olduğu için Acer diyebilirim. Evet 160 FPS alırsanız aldığınız değerlerde görürsünüz. 165 Hz de gayet yeterli bir düzey, size kalmış. Ben 240 Hz Acer'e yönelirdim gibi geliyor.
Marka olarak ASUS, 240 Hz olduğu için Acer diyebilirim. Evet 160 FPS alırsanız aldığınız değerlerde görürsünüz. 165 Hz de gayet yeterli bir düzey, size kalmış. Ben 240 Hz Acer'e yönelirdim gibi geliyor.
Bence oynadığınız oyunlara göre karar verin. Mücadeleci oyunlar oynuyorsanız CS, R6 gibi 240 Hz. Grafik ağırlıklı, hikaye tarzında oyunlar oynuyorsanız 165 Hz.
Bence oynadığınız oyunlara göre karar verin. Mücadeleci oyunlar oynuyorsanız CS, R6 gibi 240 Hz. Grafik ağırlıklı, hikaye tarzında oyunlar oynuyorsanız 165 Hz.