İnceleme Acer 27" QHD IPS 180 Hz Monitör

Bende aynı bu monitörden almayı istiyorum fakat bu yaşadığınız sorun büyük bir sorun mudur? Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?

Bende aynı bu monitörden almayı istiyorum fakat bu yaşadığınız sorun büyük bir sorun mudur? Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?
Arkadaşın yazısı bu. Bende böyle bir durum yok. Kusursuz ötesi OLED bir panel performansı beklemeyin ama günlük veya oyun oynarken karşıma çıkan en ufak sıkıntısı yok.

Arkadaşın yazısı bu. Bende böyle bir durum yok. Kusursuz ötesi OLED bir panel performansı beklemeyin ama günlük veya oyun oynarken karşıma çıkan en ufak sıkıntısı yok.
Açıkçası ben anlamıyorum da monitörlerden. Bu monitör IPS panel değil mi neden OLED yazdınız?
Bir de ürünün açıklamasında 1080p yazıyor ama başlıkta 2k yazıyor Amazon.com.tr

Hocam merhaba, aynı monitörden bende de var da renk ayarını yaptınız mı? Eğer memnunsanız ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Düzenleme: Bendeki monitör buymuş https://amzn.eu/d/0eYn3BCU
Fakat hemen hemen aynı sanırım

Hocam size bir soru sormak istiyorum sizinle iletişime geçebileceğim bir instagram, discord vesaire birşey verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…