Acer 3050 laptopu almak bir hata mıydı?

Ksar12

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa konu açıyorum kusurum varsa affola.
13th gen Intel(R) Core(tm) i5-13420H 2.10 GHz.
RTX 3050 6 GB RAM + işlemci dahili kartı var.
8 GB DDR5 RAM var.
CS2'de mesela 140-150 FPS alıyorum bana göre cok az en düşükte bu FPS almak garip.
GTA 5 de mesela en yüksekte (ki cracklı ve düşük sürüm) 70*80 FPS.
Bana az geliyor laptop'um kötü mü?
Ekstra RAM alacağım 16x2 veya +8 ekleyim 16 yapacağım ama etkili olur mu bilmiyorum bana ne tavsiye verebilirsiniz?

Kaç tl'ye aldınız ?

i5-12500H ve 3050Ti 4 GB kombolu laptopumda 200 FPS alıyorum CS'de. Kesinlikle RAM takviyesi yapın.

Aldığınız cihaz yüksek ihtimal Nitro V15, bu kasa maalesef kötü. Eğer 24.000 TL üstüne aldıysanız maalesef mantıklı bulmuyorum. Yeni aldıysanız iade etmeniz iyi olur. RAM takviyesi fayda sağlar, 8 GB RAM çoğu şeyi kısıtlıyor günümüzde.

29000 aldım kredi kartına taksitle MediaMarkt üstünden.

Kaç TL'ye aldınız?

29000 taksitle kredi kartına aldım.

29000 aldım kredi kartına taksitle MediaMarkt üstünden.

Vade farkı da geliyordur muhtemelen ama MediaMarkt zaten çoğunlukla kazık fiyata satan bir mağaza. Dedigim gibi iade etme şansınız varsa iyi olur.

i5-12500H ve 3050 Ti 4 GB kombolu laptopumda 200 FPS alıyorum CS'de. Kesinlikle RAM takviyesi yapın.

Sizin RAM'iniz kaçtı?

Vade farkı da geliyordur muhtemelen ama MediaMarkt zaten çoğunlukla kazık fiyata satan bir mağaza. Dedigim gibi iade etme şansınız varsa iyi olur.

Subat sonunda aldım iade olmaz galiba da öğrenciyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…