Acer 3820TZ Laptopa GTX 770M Takmak

Emrah01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben benim laptopa ekran karti almak istiyorum. Laptop 13,3 inç markası acer 3820TZ.

İşlemci:i5 CPU M480 2.67ghz (4CPUs)
4GB ram
Şu an kullandığım ekran kartı ati mobility radeon hd 5650

Bu pc ye en uygun 300 tl lik ekran kartini önerebilirmisiniz bf3 ü high ayarlarda oynatsın eğer varsa öle bişi söylerseniz çok sevinirim

Lutfen ilgilenen biri yokmu

1- Notebook'ta grafik kartını değişmek için MXM slotu olması gerekir. Ya da anakart'a lehimli olan grafik işlemcisi sökülerek BGA montajı ile yenisi takılmalı.
2-Değiştirmek istediğin GPU' ile mevcut GPU çok farklı dünyalardan. Aralarında 4 yıl var. AMD-Nvidia farkı var. Biri 40 nm diğeri 28 nm, birinin 20 Watt istiyor diğeri 75 Watt. Masaüstün bilgisayarlarda ekran kartı değiştirmeye benzemiyor pek. Gerçekleştirilemez böyle bir değişim. Değiştirildiğini varsayalım sağlıklı sonuçlar vermeyecektir.
3-Bu işlemler o kadarlık bir bütçe ile yapılamaz diye düşünüyorum.

İyi forumlar

Son düzenleme:
Peki ben masaüstündeki ekran kartımı laptopuma bağlarsam m.üstü ekran kartimda herhangi bi performans değişimi olur mu ?

Peki şu pe4l aleti icin normal bi masaüstünün güç kaynağı olur mu ? Bide yukarıda verdiğim özelliktekj laptopa amd radeon hd 6670 i taksam bf3 ü yüksek ayarlarda oynayabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…