Acer 5745G GT330M Windows 7 Sürücüsü

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Benim Acer 5745G Windows 7 Ultimate 64 Bit PC’im var. GT330M ve onboard olarak Intel ekran kartım var. Batman veya Need for Speed Run oyununu açmak için ekran kartını güncellemeniz gerekiyor diyor. Fakat nvidia sitesinden sürücleri indirdim, yükleyemedim. Uygun sürücü bulunamadı hatası veriyor. PC’ye format attım. İlk olarak ekran kartını yüklemeyi denedim yine olmadı. Aygıt yöneticisinden kaldırdım yükledim, yine olmadı.

Bilgisayarında iki ekran kartı var ve bu da nVidia Optimus teknolojisine sahip olduğunu gösteriyor. Optimus, açıkçası vadettiği kadar da yüksek pil ömrü getirmeyen, üstüne üstlük kullanıcıların başına bela olan bir teknolojiden başka bir şey değil. Bazı oyunlarda devreye girmemesi, oyundan çıkınca devre dışı kalmaması, harici ekran kartının kapatılamaması ve bunların üstüne sürücülerin de inatla nVidia tarafından sağlanmaması hem kullanıcıları hem de üreticileri çileden çıkarmış durumda. Şimdi ekran kartına ait sürücüyü sadece Acer’ın destek sayfasından indirebilirsin. Aksi takdirde başka kaynaklardaki sürücülerle boşuna vaktini harcama. Ancak ve ancak laptopvideo2go.com’a da bir göz atabilirsin uygun sürücü için.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı