Acer 5745G Notebook GPU ısınma sorunu

technopatit

Hectopat
Daha fazla  
Bu bilgisayarım benim yedek bilgisayarım. Geçen gün açtığımda bilgisayar aniden kapandı tekrar açtığımda ise GPU 106 derecede kapanıyordu ben de açıp bir baktım temizdi. Termal macun kurumuştu altında soğutucu ve yanında masaüstü fanı vardı önceden ve ısınmıyordu önceden. Acaba ekran kartı çipi yanmış olabilir mi? Ekran kartından resim atabilirim.

Arkadaşlar bu arada gpu driverını kurmadığım sürece herhang bir sorun olmuyor driver yüklendikten sonra gpu ısınıyor ve pc kapanıyor boşta bile ve bakır ısı borularında herhamgi bir sıcaklık yok lehim toplarının olduğu bölge ısınıyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 147
  • Screenshot_2.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 149
Hayır yanmamış ama termal macun sur öyle dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı termal macun sürmeden kullanmayın yoksa yakarsınız, en kısa sürede termal macun yenileyip fan ve soğutucu blok temizliğini yapıp o şekilde kullanmaya başlayın.

Hocam notebook kullanıyorum. Şu termal macun işlemini birkaç gün içerisinde halledip buraya sonucu yazıcam.

Hocam notebook kullanıyorum şu termal macun işlemini birkaç gün içerisinde halletip buraya sonucu yazıcam
Birde CPU ısınmıyor da neden GPU ısınıyor?

Cihazı bu şekilde kullanırsan zarar verirsin sabret ve kullanma.

Aslında önceden kurumuştu ama silmemiştim öyle hiç sorun yoktu yükte 60 derece falandı geçen sildim kurumuş termal macunu bayadır da kullanmıyodum bu sorunla karşılaştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    104,6 KB · Görüntüleme: 116
İmzamdakileri sırayla yapın sorun çözülecektir. Aksi halde bilgisayarı kullanamaz hale getirebilirsiniz.

Merhaba yanmadiğıni özelliklerden anladım çalışıyor ama yanabilir ve Ekran kartınin oraya termal macun sür ve fanı temizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…